Saimaan Paintball-urheilijat Ry

Seura

Saimaan Paintball-Urheilijat Ry (SPU) on lappeenrantalainen paintball-seura. Pelaamme harrastus- ja urheilumielessä, ja seuran omat kilpajoukkueet osallistuvat valtakunnallisiin kilpasarjoihin. Seuran edustujoukkueet kilpailevat SM-liigassa, 1-divisoonassa ja 2-divisioonassa sekä vuosittain myös NXL-sarjassa Euroopassa KV-kentillä.

SPU on Suomen suurin (ja lesoin) painball-seura ja toiminnallaan seura pyrkii rikkomaan ennakkoluuloja värikuulaharrastusta kohtaan ja esittelemään lajia kaikille kiinnostuneille. Seuran kantavana voimana on yhteisöllisyys ja tasa-arvo. Saimaan Paintball-Urheilijoilla onkin Suomen suurin ja aktiivisin naisharrastustoiminta sekä nopeiten kasvava junioritoiminta. Seuran toiminta on kiusaamisvapaata. Kaikille.

Seuralla on pitkäaikaista kokemusta lajista, ja osa sen alkuperäisistä jäsenistä on nykyäänkin toiminnassa mukana. SPUn toiminta alkoi vuonna 1992 kaveriporukan pelailuista, jonka jälkeen rekisteröityi yhdistykseksi nimellä Imatran selviytymispeliyhdistys (ISY). Myöhemmin nimeksi vaihtui  Saimaan Paintball-Urheilijat Ry.

Seuran edustusjoukkue Raaka Kone on kantanut nimeään jo vuodesta 1995 ja vuonna 2001 yhdistys liittyi SPBL:n jäsenyhdistykseksi. 

Seuralla on kilpatoiminnan lisäksi myös paljon aktiivista harrastetoimintaa pienten junioreiden geelikuulapeleistä aina huomattavasti varttuneiden lajin konkareidenkin jäähdyttelypeleihin 🙂

Valmentajat

Junioritoiminnastamme vastaavat ammattitaitoiset valmentajamme, jotka takaavat hauskan harrastamisen kokeneille, sekä lajin juuri aloittaneille. Jos junioritoiminta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin! 

 

Sampo Kokkonen

(+358) 40 5511039

sampo.kokkonen@gmail.com

Petri Meuronen

(+358) 44 9713264

petri.meuronen@saimaanpaintballurheilijat.fi

Harjoitustilat

Laadukkaan harrastamisen mahdollistamiseksi seuralta löytyy Suomen parhaat olosuhteet eli Kaakkois-Suomen ainoa paintballhalli Lappeenrannan keskustasta, sekä paintballin SM-kriteerit täyttävä kilpakenttä Lappeenrannan Mustolasta.

Sisähallimme sijaitsee osoitteessa Ratakatu 20, 53100 Lappeenranta.

Sisäänkäynti löytyy Puutarhurinkadun puolelta.Mustolan kilpakenttämme sijaitsee osoitteessa Pelkolantie 86, 53300 Lappeenranta .