Saimaan Paintball-Urheilijat ry

TYHY- ja kokeilupäivät

TYHY-päivän pelaajat pelaamassa paintballia

Onko työ- tai harresteyhteisösi tekemistä vailla? Pitkästyttääkö pitkät päivät toimistolla? Haluatko muuten vain kokeilla jotain uutta varmasti jännittävää lajia? Tulkaa viettämään TYHY-päiviä tai lajikokeilua paintballin eli värikuulasodan parissa. Saimaan Paintball-Urheilijat ry järjestää mieleenpainuvan tapahtuman jopa 30 ihmiselle kerrallaan: tarjolla on hyvä mahdollisuus yhteishengen parantamiseen vauhdikkaan yhteisen tekemisen lomassa!

Osaavat valmentajat ohjaavat jokaisen osallistujan lajin saloihin ja ovat opastamassa pelien aikana.

TYHY-päivät ovat järjestettävissä 1.11-30.4 seuran sisähallissa entisen Armilan koulun tiloissa aivan keskustan läheisyydessä.

Paintball-peleihin kannattaa valmistautua ottamalla mukaan urheiluun sopivat pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet. Esim. verkkarit, huppari ovat hyvät. Halutetassaan mukaan voi ottaa lipattoman päähineen ja ohkaiset pitäväpintaiset hanskat. Keinonurmelle ja juoksemiseen sopivat kengät vielä jalkaan ja ei kun menoksi! Talvikaudella käytämme pehmeitä uusiokäytettäviä kumikuulia, joten maalitahrojakaan ei ole odotettavissa 😊

Pelaajien on hyvä varautua myös omilla juomisilla, sillä hallin vesi ei valitettavasti ole juomakelpoista. Juomienkin on hyvä olla urheiluun sopivaa mallia, sillä katsomosta ei ole asiaa pelikentän puolelle päihtyneenä.

Kesto: 2-3h sopimuksen mukaan
Hinta: alkaen 25 € per hlö. Pyydä tarjous koko porukalle!
Ryhmän minimikoko: 6 henkilöä
Hinnat sisältävät:
– Opastus ja pelien ohjaus
– Pelivälineet, eli paintball-merkkain ja suojamaski
– Rajattomasti pelikuulia
– Hallissa sijaitsevan taukotilan/katsomon käyttö koko peliajan
– Ilmainen pysäköinti

Varataksesi TYHY-päivän tai lajikokeilun lähetä sähköpostia: petri.meuronen@saimaanpaintballurheilijat.fi
Vapaita aikoja voi kurkata kalenterista.

Paintball pelaajat paintball-kentällä

Scroll to Top