Saimaan Paintball-Urheilijat ry

Mukaan harrastamaan!

Paintball -pelaaja turnauksessa

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ei väliä oletko lajin konkari vai ensikertalainen, otamme sinut vastaan. Seurassa pyörii useita eritasoisia treenejä, joten löydät varmasti omasi.

Meillä on tarjolla mm:
-Geelikuularyhmä perheen pienimille
-Junioripaintball (eli junnupaintti) lajia aloittaville junioreille (suositusikä alkaen 12v)
-Naisten harrasteryhmät ikärajattomasti (eikä katsota pahalla jos pojat/miehetkin tänne osallistuvat)
-Kilparyhmät kilpailuihin tähtääville

Tsekkaa ryhmät ja ajat tarkemmin Treeniryhmät ja -ajat -sivulta. Loistavat treenikenttämme voi taas kurkata Paintball-kenttämme -sivulta

Ja hei, mikä parasta: etukäteen sopimalla valmentajiemme kanssa saat tulla kokeilemaan lajia aivan ilmaiseksi harraste- ja kisaryhmiimme! Seuran puolesta löytyy pelivälineet ja vakuutus kaiken varalta. Juniori- ja geelikuularyhmiin on kausittain oma ilmoittautuminen seuran myClub -sivuston kautta.

Peleihin kannattaa varustautua pitkälahkeisilla ja -hihaisilla vaatteilla sekä juoksemiseen soveltuvilla kengillä. Hanskat ja lipaton päähine (kuten tuubihuivi tms.) ovat suositeltavia. Kesällä ulkokentällä pelaamme värikuulilla, joista jää vesiliukoisia ”maali”jälkiä vaatteisiin. Nämä lähtevät pesussa varsin hyvin pois, mutta vitivalkoiset puuvillavaatteet eivät ole suositeltavia. Talvisin pelaamme hallissa uusiokäytettävillä pehmeillä kumikuulilla, joten näistä ei maalijälkiä ole odotettavissa.

Ei väliä haluatko lopulta pelailla vain harrastusmielessä huvikseen vai haluatko tulla Suomen parhaaksi. Me tarjoamme puitteet kumpaankin! Jos et usko, niin kurkkaa YLEn uutinen Suomen nuorimmasta Suomenmestarista 😊

Scroll to Top